Go Back   3D Gladiators Forums > MOONBASE ALPHA COMMLOCK > Translator Microbes > Site Help and Feedback
Notices
Site Help and Feedback Something on the website giving you problems? Have some feedback to give? This is the place for it!

Reply

 
Thread Tools
Old December 26th, 2010, 08:45 AM   #1
Darrell Lawrence
Formerly "Warrior"
The Last Starfighter
Owner
 
Darrell Lawrence's Avatar
 

Join Date: Jun 1999
Location: Rylos
Posts: 3,983
QUESTION IE 8 errors

Does anyone here use IE8 and get this: "JSON is undefined"?
__________________
"Don't worry, miss. I've got you." "You got me? Who's got you???" - from Superman- The Movie
"Some of you may die, but that is a sacrifice I am willing to make." - from Shrek
" If not for TOS, then there would be no Trek movies, TNG, DS9, Voyager or 'Enterprise'. "
"Legends never die... They just get new Captains."
"The art of scape goating interests me." - Dauntless
Darrell Lawrence is offline   Reply With Quote
Old December 26th, 2010, 08:56 AM   #2
Taranis
Admin
 
Taranis's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Dublin
Posts: 4,794
Default Re: IE 8 errors

Quote:
Originally Posted by Warrior View Post
Does anyone here use IE8 and get this: "JSON is undefined"?
no I tried with IE8 and using the Quote option get a Java script error.

Description: Object doesn´t support the property or method
source: http//www.3dgladiators.com/clientscript/vbulletin_global.js?=386
line:11

thats all I get in IE8

FIREFOX is ok for me so far

don´t know if that is any help

I never use IE now
__________________
Run, runner!

My Blog

Handy Links
To find the program or knowledge to help your project use the links below!

Tutorial Section

Free 3D Programs

Free 2D Programs

Paid: Professional Programs
Taranis is offline   Reply With Quote
Old December 26th, 2010, 08:58 AM   #3
Darrell Lawrence
Formerly "Warrior"
The Last Starfighter
Owner
 
Darrell Lawrence's Avatar
 

Join Date: Jun 1999
Location: Rylos
Posts: 3,983
Default Re: IE 8 errors

This seems to be an IE8 specific problem. I don't use it myself EXCEPT when I need to log in with a generic handle yet also keep this handle logged in.
__________________
"Don't worry, miss. I've got you." "You got me? Who's got you???" - from Superman- The Movie
"Some of you may die, but that is a sacrifice I am willing to make." - from Shrek
" If not for TOS, then there would be no Trek movies, TNG, DS9, Voyager or 'Enterprise'. "
"Legends never die... They just get new Captains."
"The art of scape goating interests me." - Dauntless
Darrell Lawrence is offline   Reply With Quote
Old December 26th, 2010, 09:04 AM   #4
Taranis
Admin
 
Taranis's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Dublin
Posts: 4,794
Default Re: IE 8 errors

I have checked the Gallery and the downloads with IE8 and checking and generaly just browsing with it..

this post included.. error only appears with the quote option engaged . editing ok
__________________
Run, runner!

My Blog

Handy Links
To find the program or knowledge to help your project use the links below!

Tutorial Section

Free 3D Programs

Free 2D Programs

Paid: Professional Programs
Taranis is offline   Reply With Quote
Old December 26th, 2010, 12:32 PM   #5
Virtualkey08
Shuttle Pilot
 
Join Date: Dec 2010
Location: Poquonock CT USA
Posts: 15
Default Re: IE 8 errors

Try ticking the compatability mode button on the top bar, it seems to fix some of those pesky errors.
Virtualkey08 is offline   Reply With Quote
Old December 26th, 2010, 12:38 PM   #6
Taranis
Admin
 
Taranis's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Dublin
Posts: 4,794
Default Re: IE 8 errors

Quote:
Originally Posted by Virtualkey08 View Post
Try ticking the compatability mode button on the top bar, it seems to fix some of those pesky errors.
the IE8 top bar .. there is compatability view. is that the same thing ..

or is there another command with mode in it,,

its over a year since I used it and am completely lost now possibly a thick question
__________________
Run, runner!

My Blog

Handy Links
To find the program or knowledge to help your project use the links below!

Tutorial Section

Free 3D Programs

Free 2D Programs

Paid: Professional Programs
Taranis is offline   Reply With Quote
Old December 26th, 2010, 01:43 PM   #7
Virtualkey08
Shuttle Pilot
 
Join Date: Dec 2010
Location: Poquonock CT USA
Posts: 15
Default Re: IE 8 errors

No that's the ticket, I forgot they changed it to view I've been back to using a Mac for over 2 years now so i forgot ...
Virtualkey08 is offline   Reply With Quote
Old December 26th, 2010, 01:58 PM   #8
Taranis
Admin
 
Taranis's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Dublin
Posts: 4,794
Default Re: IE 8 errors

NO problem ...... I cannot stand IE now ..

I tried that and it made no difference to the java problem. but other than the pop up the is a bit of a pain. I can still post with the quote
option??

thanks for the idea .

I have been changing setting or added features in IE and still no change
__________________
Run, runner!

My Blog

Handy Links
To find the program or knowledge to help your project use the links below!

Tutorial Section

Free 3D Programs

Free 2D Programs

Paid: Professional Programs
Taranis is offline   Reply With Quote
Old December 26th, 2010, 02:12 PM   #9
Virtualkey08
Shuttle Pilot
 
Join Date: Dec 2010
Location: Poquonock CT USA
Posts: 15
Default Re: IE 8 errors

Quote:
Originally Posted by Taranis View Post
NO problem ...... I cannot stand IE now ..

I tried that and it made no difference to the java problem. but other than the pop up the is a bit of a pain. I can still post with the quote
option??

thanks for the idea .

I have been changing setting or added features in IE and still no change
hmm.. ok.. question: What Operating System, is it 64 or 32 bit, and why have you not upgraded to ie9?
Virtualkey08 is offline   Reply With Quote
Old December 26th, 2010, 02:33 PM   #10
Taranis
Admin
 
Taranis's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Dublin
Posts: 4,794
Default Re: IE 8 errors

Quote:
Originally Posted by Virtualkey08 View Post
hmm.. ok.. question: What Operating System, is it 64 or 32 bit, and why have you not upgraded to ie9?
OS 64 bit ..... I never upgraded because I did not know there was ..... :laugh::laugh:
I will check it out now that I do
__________________
Run, runner!

My Blog

Handy Links
To find the program or knowledge to help your project use the links below!

Tutorial Section

Free 3D Programs

Free 2D Programs

Paid: Professional Programs
Taranis is offline   Reply With Quote
Old December 26th, 2010, 02:48 PM   #11
Virtualkey08
Shuttle Pilot
 
Join Date: Dec 2010
Location: Poquonock CT USA
Posts: 15
Default Re: IE 8 errors

Quote:
Originally Posted by Taranis View Post
OS 64 bit ..... I never upgraded because I did not know there was ..... :laugh::laugh:
I will check it out now that I do
that's the problem right there, Windows 7 x64 is flakey as hell
Virtualkey08 is offline   Reply With Quote
Old December 26th, 2010, 03:18 PM   #12
Taranis
Admin
 
Taranis's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Dublin
Posts: 4,794
Default Re: IE 8 errors

I had problems early on but its been very good now .. that was with the ram, at least the motherboard could not handle the Ram I wanted
got a BSOD every once and a while.

and the only problem with this at them moment is when I used IE8 and the quote option at the same time.

Firefox is very stable for me on this one.

What are you using again ??
__________________
Run, runner!

My Blog

Handy Links
To find the program or knowledge to help your project use the links below!

Tutorial Section

Free 3D Programs

Free 2D Programs

Paid: Professional Programs
Taranis is offline   Reply With Quote
Old December 26th, 2010, 03:29 PM   #13
Virtualkey08
Shuttle Pilot
 
Join Date: Dec 2010
Location: Poquonock CT USA
Posts: 15
Default Re: IE 8 errors

iMac, OSX 10.6.6 (beta2)
Virtualkey08 is offline   Reply With Quote
Old December 26th, 2010, 05:23 PM   #14
Darrell Lawrence
Formerly "Warrior"
The Last Starfighter
Owner
 
Darrell Lawrence's Avatar
 

Join Date: Jun 1999
Location: Rylos
Posts: 3,983
Default Re: IE 8 errors

That didn't solve it. Still get that error.

Oh well. Anyone using IE deserves the errors LOL
__________________
"Don't worry, miss. I've got you." "You got me? Who's got you???" - from Superman- The Movie
"Some of you may die, but that is a sacrifice I am willing to make." - from Shrek
" If not for TOS, then there would be no Trek movies, TNG, DS9, Voyager or 'Enterprise'. "
"Legends never die... They just get new Captains."
"The art of scape goating interests me." - Dauntless
Darrell Lawrence is offline   Reply With Quote
Old December 27th, 2010, 01:43 AM   #15
Taranis
Admin
 
Taranis's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Dublin
Posts: 4,794
Default Re: IE 8 errors

Quote:
Originally Posted by Warrior View Post
That didn't solve it. Still get that error.

Oh well. Anyone using IE deserves the errors LOL
:laugh::laugh::laugh:

anyone use Opera or the other ones as their IE ??
__________________
Run, runner!

My Blog

Handy Links
To find the program or knowledge to help your project use the links below!

Tutorial Section

Free 3D Programs

Free 2D Programs

Paid: Professional Programs
Taranis is offline   Reply With Quote
Old December 27th, 2010, 01:46 AM   #16
Taranis
Admin
 
Taranis's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Dublin
Posts: 4,794
Default Re: IE 8 errors

Quote:
Originally Posted by Taranis View Post
:laugh::laugh::laugh:

anyone use Opera or the other ones as their IE ??
Opera works ..fast too ?? no problem
__________________
Run, runner!

My Blog

Handy Links
To find the program or knowledge to help your project use the links below!

Tutorial Section

Free 3D Programs

Free 2D Programs

Paid: Professional Programs
Taranis is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
database errors - intermittent Fabio Translator Microbes 0 April 8th, 2003 08:39 PM
Max surface errors? EBOLII General Discussions 6 June 6th, 2002 01:48 PM
MEMORY (MB) errors? EBOLII General Discussions 1 April 3rd, 2002 05:11 PM






For Fans Of CGI/Digital Art


All times are GMT -7. The time now is 07:18 PM. Contact Us - Home - Archive - Privacy Statement - Top
Powered by: vBulletin Version 3.8.6 Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content and Graphics ©1999-2010 3DGladiators
The 3D Gladiators Forums are run by CGI/Digital Art fans, paid for by CGI/Digital Art fans, for the enjoyment of fellow CGI/Digital Art fans.



©1999-2005 3D Gladiators